Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori | Stranica <1 878889 |
Korisnik | |
Danci27
Nedavno posijan Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi je jassi ali neće
|
|
Sponzorirani linkovi | |
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Molim vas recite mi bravo. Skoro sam kompjuter bacila u dvorište
Recite mi gdje da stavim sve slike. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslala sam ti pp
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danci aj posalji meni mail pa cu ga proslijediti jassi. mozda su ti slike prevelike a ona ima limit na mailu, tko zna. uglavnom slobodno posalji meni i jassi bu dobila sve kaj joj zelis poslati ;)
2 iris: mogu li zamoliti dvije cijetnicaste (ove proljetne, hm...koje si rastvorila na pola? kak drugacije da ih opisem :) |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne možeš zamoli saaru...napisala sam da ju njene
nije uspjevala ubaciti slike pa sam ih ja ubacila umjesto nje
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ninochka je li ove bijele sa šarenim cvijetićima s prve fotografije?
|
|
Danci27
Nedavno posijan Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ninochka hvala ti,samo se nadam da ti nisam zatrpala meil.Pozdrav
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je je ta :) izvrsna za uskrsnja jajca. evo veceras podijelila tri jajca jer su se nekome dopala. sutra napravim nova pa poslikam jer imam jos te iste salvetice. izgledaju kao porculanska kad radite s plavo bijelom salvetom i premazete sjajnim finishem. preporucam svima ;) |
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivona ne mogu ti poslati poruku pp ti je pun pa ga malo isprazni
|
|
meni je super u životu
|
|
Mala Mo
Novo sjeme Pridružen: 24 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prodajem:
Hobby line akrilni zaštitni lak na bazi smole 275ml http://www.lumos.hr/akrilneboje.htm 80ml, crna boja http://www.lumos.hr/images/glas-design-v.jpg 2k lak za staklo (2x80ml) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152048061993826&set=pb.82243013825.-2207520000.1387211366.&type=3&theater Svi proizvodi su korišteni 1-max 2 puta tako da su bočice maltene pune ko i kad su kupljene. Cijena: -30% na cijenu koja je u Lumosu. |
|
marijamica
Novo sjeme Pridružen: 27 Studeni 2015 Lokacija: Domaljevac Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozz...zanima me da li imate repromaterijal, za tehniku dekupage, staklo, i pirografiju? i koje se krecu cijene? hvala unaprijed !
|
|
Odgovori | Stranica <1 878889 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |