Šeflera - Schefflera arboricola |
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kacunak, bravo, hoće hoće samo da krene.
Miranda krenut će i tvoja. Evo ja sam na svojoj prije tri tjedna na jednom mjestu odrezala vrh za pelcer, i eno već je potjerala tri mala pupa. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je već crkla ali uskoro ću dobiti novu tako da sve je ok.
Kacunak čestitam
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tri lijepa nova "kisobrancica" kako ja zovem njene listove su vec poveliki, jako brzo raste kad potjera. Sad cekamo nove... Jedva cekam da malo bude gusca. Medy i ostali, kakvo je stanje kod vas?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Majkica
Novo sjeme Pridružen: 22 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zAŠTO MOJA ŠEFLERA IMA SMEĐE UŠI I ISPUŠTA MEDNU ROSU. sTALNO JE ČISTIM I TUŠIRAM, VISIKA JE PREKO 1 METAR. mOŽDA JE TREBAM PRESADITI. mOLIM ODGOVOR OD ISKUSNIH . pOZDRAV.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majkica, Josipa Nu, pravo u poljoprivrednu apoteku po neko sredstvo protiv vaski, ne cekajte nista...!
|
|
hrvojemikanovci
Novo sjeme Pridružen: 06 Studeni 2014 Lokacija: stari mikanovci Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja šeflera jako sporo raste, ali je dobra
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da moja solidno raste i zdrava je. Uzela sam u februaru grancicu od mame i zapelcala, od tada je bukvalno duplo porasla ako ne i vise. Obzirom da je mamina mjestimicno sa sarenim liscem a mojoj raste samo zeleno-prilicno je "dosadna salata"
Ali eto, neka je dok ne zauzme previse mjesta. |
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sta je ovo, niko ne voli sefleru osim mene?
Ja sam je u 4 mjesecu iznijela na terasu u hladovinu, ne zaboravljam zalivanje i evo cetvrti list pusta Umorna je jadna od tame i duge zime, sad ce da se nauziva cijelo ljeto. |
|
PrincessDora
Novo sjeme Pridružen: 23 Svibanj 2018 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zdravo na site!
Dobiv na poklon seflera. Imase dve-tri grancinja. Kaj mene pusti uste nekolku Novi. Sega primetiv deka listovite I pagjaat. Ve molam za sovet, sto da napravam da se upravi seflerata. Se nadevam deka kje razberete sto napisav, oti e na makedonski.˘ Ako ne e razbirlivo slobodno pisete, kje se potrudam na srpski. Pozdrav! |
|
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |