POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htio sam se ovim putem ispričati forumašicama koje su se javile na ovaj oglas, zbog osobnih problema o kojima neću sad sam zapustio i ovaj hobby i forum. Srećom, problemi su prošli ali arabicumima na kraju nije bilo spasa. Ostala su ona dva pachypodiuma succulentuma koje sam nudio, tko je i dalje zainteresiran nek se javi (napominjem da ne šaljem poštom). |
|
Sponzorirani linkovi | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM jako želim crvene kane ako ih još imaš.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kane podijeljene brzinski.
|
|
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nudim sadnice: sitnolisnog bambusa ( visina sadnice 1-1,5m)
glicinije ljubičaste iglice reznice : sitnolisne hoje Tražim: sanseveriju visoku (sablje sa žutim ili bijelim rubovima) listiće begonije kraljevske ili rex sadnicu paprati jelenjak sadnicu/pelcer difenbahije sjeme bijelih vrtnih datura |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
dadacvjetić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Difenbahija nabavljena.
Ako neko ima reznicu ginore, nudim nešto gore s popisa. |
|
|
|
sasafras
Odrastao grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadacvijetic, imam ja dvije vrste bijelih datura. Nemam baš puno sjemena. Ustvari moram to naći. Ne sjećam se ni koliko je ostalo. To sam mjenjao prošle godine na MES. Doduše od tamo mi neko sjeme i nije proklijalo ali možeš dobiti pa probaj.
Dali bi ta tvoja sitnolisna Hoja bila dobra za vrt u boci? Imam tri staklene boce od, štajaznam, 20, 30, 40 litara (baš u takvima je tu na forumu pravio i fotkao Voki) pa se ja spremam već sigurno dvije godine raditi vrt u boci ali nikako vremena.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
dadacvjetić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasafras, sitnolisna hoja može biti jako lijepa u boci, a imam i drugih biljčica koje mogu biti u vrtiću u boci, narezat ću ti reznica i napisat postupak pa uživaj, to ću ti poslat sa rozigrantom, samo mi u pp napiši kad da šaljem.
Lijep pozdrav . |
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadacvjetić....kakva je to sitnilisna hoja?
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mijenjala bi astilbe: željela bih crvene ili bijele a imam roza ...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
nata07
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko želi sadnice rabarbare nek se javi ....
|
|
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozzz ja bih rado rabarbare...što može zauzvrat
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nudim sadnice zute zlatoglavice -trajnica.
|
|
nata07
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi sadnicu zlatoglavice ako još ima ...
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima ih ,ne brini
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslačak, zašto se zlatoglavica kod mene ponaša kao dvogodišnja biljka? imala sam je dva puta i uvijek isto, posadim mladu biljku, dogodine cvate i nakon cvatnje vene... |
|
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |