Aphelandra - Aphelandra Squarrosa |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
miris_proljecha
Novo sjeme Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije dva dana moja aphelandra je zalivena mineralnom vodom,sin prijateljice je krivac.Tako sam tuzna,kao i moja aphelandra,pocela je da vehne,mlohava je neznam sta da radim,promijenila sam joj zemlju,zaljevam je u nadi da ce doci sebi.Sta mislite dali joj ima spasa? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi forumasi,imam jedno pitanje za vas.Dali se nekom od vas dogodilo da vam je biljka otisla u sjeme odnosno da se poceo raditi plod od cvata?Mojoj su ocvali cvjetovi ili cvatovi ali se dogadja to da donji dio zeleni.Meni to izgleda kao da se radi cahura ili plod jer nikako da se cijeli posuse nego samo taj dio cvata di izlaze cvjetovi,donji je i dalje zeleni i cvrsti.Znam da sam cudno ovo napisala al pokusavala sam stavit sliku da se jasno vidi na sta mislim ali jednostavno nisam uspijela.Pokusat cu jos a ako neko ima kakvu ideju nek mi kaze.Prvi put imam ovu biljku i ne znam dali lako odlazi u sjeme bez puno prckanja ili ne.Svaki savjet je dobro dosao dok ne uspijem staviti sliku.Hvala vam!
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aphelandra je inače kratkog vijeka ali može cvasti i drugi put uz pravilnu njegu.Nakon cvatnje otkini cvjetne stabljike i smanji zalijevanje na jednom tjedno i neka miruje mj i pol,poslije ju presadi i makni veći dio iscrpljene zemlje.Kada hoćeš da ponovo raste,počni zalijevati 2x tjedno.
Na proljeće bi iz matične biljke mogla imati nove,mlade biljčice
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska,hvala na odgovoru.Jesu li ovo zeleno sjemene cahure ili ne?
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,hvala
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |