Pločice kojom tehnikom |
Odgovori |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:24 |
Vidim kod cura prekrasnih oslikanih polčica salvetnom tehnikom,zanima me da li je moguće oslikati već postavljene pločice u kupaonici ili kuhinji?Mislila sam samo koju za dekoraciju?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto ne? Sasvim je jednostavno, pogotovo ako su pločice bijele, krem ili jako svjetle boje, tada samo nalijepiš motiv sa salvete. Ako su pločice tamne tada najprije moraš tamo gdje ćeš lijepiti salvetu napraviti svjetlu podlogu.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pločice su svijetle,odnosno podloga bijela pa se nazire siva a kod drugih nježno roza.Mislim onda neću morat prethodno bojat u bijelo.Probam!
Kad mi dekoracija dosadi hoće je bit problem uklonit? |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu i odgovoru.
|
|
Nena3110
Nedavno posijan Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može jedno pitanjce?
Može-hvala! Kako napravite neku kačkalicu da obesite pločicu na zid, da li je to uopšte moguće? |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je moguće.U hobi dučanima ima za kupiti naljepnica sa kukicama koje se zaljepe na pločicu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |