Opatija - kraljica Kvarnera |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno Jagoda, trebali bi se bar mi koji smo tu više puta podsjetiti na ovaj biser Kvarnera
Agava u cvatu je predivna, ali nažalost to je znak da joj je kraj |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako doma sjedim već nekoliko dana u virozi, baš mi je prijala ova šetnja s tobom kroz našu divnu Opatiju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje lijepo je da posjećujete ovu temu odnosno naše "turističku damu"...Opatija je stvarno DAMA, može i s kamelijama jer i one su dio njenog identiteta...Kako ja volim kamelije tako vam je jasno da moram otići vidijeti u kojoj su fazi...
LORA imaš pravo ono za agavu, kad procvjeta umire...Posebno mi je žao velike agave sa slike, jer je bila prekrasna i bila je na lijepom mjestu gdje su je svi prolaznici gledali...Ove dvije male narasti će, ali im treba vremena....
|
|
sutra je novi dan
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za ove divne slike
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, moon, Hamara, Mimar, Lora, jagoda,
predivne slike Opatije, Voloskog . |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i opatiju je ukrasio sniježak
Silvy predivne slike prošlogodišnje |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike Opatije!
|
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy....te slike iz 2010 Opatije u snježnom ogrtaču su tako bajkovite
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzdah za Opatiju , to je posebni biser nase povijesti i ljepote !
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljivo je kako "gosti" uvijek daju drugačije viđenje i zanimljivije slike od domaćih. Tu mislim i Riječane i Opatijce. Mi smo tu doma i neke stvari ni ne zamjećujemo kao oko posjetitelja.Udruženi snimatelji svi i domaći i gosti, dali ste zbilja krasnu sliku Opatije!
|
|
Silvy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon 6. g. malo prošetala Opatijom, virtualno.
Previše je ledeno i burno, -4°C, a kao da je -14°. Svima veliki pozdrav. :-) |
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |