Amarilisi |
Odgovori | Stranica <1 838485 |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš li link od te stranice gdje si kupila lukovice? Prelijepi su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lila leptir
Novo sjeme Pridružen: 05 Kolovoz 2019 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav!Prvi put se javljam.Amarilise mi djeca zalila i sad mi trunu.Ogulila sam lukovice,pola sam bacila.Ostalo ih jedno 30 s upitnim stanjem da opstanu.Pomagajte!Posula sam cimetom kritične ,presadila u drenirane tegle...šta da još radim da prežive?Skupljam godinama....i sad...eto....odeš na more i šta te dočeka.Uhhhh....hvala tko god odgovori.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ufuf, ja sam ih imala preko 25 godina, i zanemarila ih kroz samo jedu zimu zbog smrti sina, ostala bez puno njih...
Preporučam vam da ih izvadite iz zemlje, dobro očistite od svega truloga, mekanoga, ili bilo čega što vam ima znakove oboljenja lukovica. Potopite lukovice nakon čišćenja u otopinu fungicida bar na 2 do 3 sata, izvadite i posušite ih, nakon toga posipajte sa cimetom za dodatnu zaštitu ... |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <1 838485 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |