Moj dom |
Odgovori | Stranica <1 141516 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je, puno nas čeka nastavak ove lijepe cvjetne priče.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prelijepo Bucka
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo ... uspjela sam ...
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
utvrđujem gradivo, ali kako smanjiti slike
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već sam zaboravila kako ti je lijepo, kamenjar još ljepši nego što ga pamtim; često se sjetim one naše kavice, samo nikako da uzvratiš posjet
ja smanjim slike prije učitavanja na Forum, ide puno brže; slike su taman, ne znam zašto su tebi velike
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan mi je tvoj kamenjar!
Biljke mogu biti lijepe i bez cvijeta. Prekrasno si to posložila! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kamenjar!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..... ja ih vise neznam staviti ... neznam ni zasto neznam ....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar je stvarno prekrasan ....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelistala sam sve od prve do zadnje stranice. Nanovo uživala u stvaranju tvog vrta Divno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje baš vam hvala na komentarima ... ne mogu vjerovati da je prošlo godinu dana od zadnje objave kada sam samo malo pobrisala prašinu misleći da ću nastaviti dalje. Ali ne ide, obaveza je sve više vremena sve manje. Čak više i ne fotografiram tako često i istim žarom. Na forumu mi je na žalost slike dosta sporo prebacivati, ali čeznem za onim prelijepim danima kada sam otkrila ovaj prekrasan forum i naravno krasne ljude ... gledala, učila, maštala ... Na fb sam otvorila profil Gordana Bucka ... javan, meni nešto neusporedivo s CIF om ... ali to ne znači da neću opet isprobati ubaciti koju fotkicu i zatražiti savjet ... šaljem vam svima koji otvore Moj dom veeeliki zagrljaj
|
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike se uistinu lako postavljaju, za sve koji su zaboravili gradivo kao ja, filmić našeg administratora jako jasno daje uputu
|
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si se vratila!
Dijelim tvoje mišljenje za fb, to jednostavno nije to... |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Odgovori | Stranica <1 141516 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |