Adenium socotranum, somalense, . . . |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veći dio sjemenki još nisam izvadio. Sve novo izvađene sjemenke označim i njih ću pikirati vertikalno.
Ima to jedan po mome mišljenju malo veći problem. Sve sjemenke koje sam do sada izvadio su više manje prazne tako da ozbiljno sumnjam u klijavost sjemena. Pustiti ću
dva tjedna da sjemenke odleže a nakon toga sijem. Rezultate svakako javim. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow koja će to biti ljepota majstore
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Alma.M.
Već proklijao Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus čestitke ! Vidiš kako su te samo iznenadile sjemenke, baš mi je drago, bravo bravo !
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sijao sam po prvi
puta na salvetu. Učinio sam grešku što sam sjemenke nakon klijanja sve
istovremeno presadio u supstrat. Mislim da je bolje presađivati selektivno, nekoliko
dana zaredom i to samo one sjemenke koje
su razvile "dovoljno" veliki korijen. Vjerujem da bi tada uspjeh sijanja bio još veći. Ovako
se dogodilo da jedan dio sjemenki koje su pustile klicu na salveti u supstratu nisu nastavile rasti. Samo to nema veze, ja sam više nego zadovoljan. Izgleda da sam bio previše skeptičan.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma.M.
Već proklijao Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su lijepi ovi tvoji domaći swazicumi Pinus, jesi ih sve pincirao?
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Uh, ovo je predivno... Divota!
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo Pinus kako lijepo, divni su . Moj veliki swazicum ima pupove ali nešto se vrijeme pokvarilo, ipak se nadam da će procvjetati .
|
|
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ufff, godinu dana niti jedan post. Pinus, javi se!
Kod mene puno novih adeniuma ali nisam sve poslikala, stignem. Adenium dhofarense, sijan prošle godine negdje u jesen. Jedna od osnovnim vrsta adeniuma, najsporije raste od svih vrsta, nevjerojatno kako je spor uglavnom spava. Ima prekrasno ogromno lišće.
|
|
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od osnovnih vrsta sam uspjela nabaviti još sjeme A. boehmianuma i A. oleifoliuma, boehmianum mi se pokazao najkompliciranijim, nisam ih slikala budem uskoro. Imam puno novih arabicuma, uglavnom hibrida, evo nekoliko slika
A.arabicum Hansoti Dwarf A. arabicum PBN A. arabicum 'Emerald Crown' 'Golden Crown x Black Hawk' |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
I ovima se moram diviti! Svaka ti čast, Alma!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina!
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Stvarno su čudo
Predivni!! |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Predivni su ... tako lijepi i zdravi ! Ja nisam imala srece sa adeniumima , cak ni uz svesrdnu pomoc Andine !
Vjerojatno je tome puno doprinesla moja lokacija "tu i tam" ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeni su!Predivna minijaturna stabalca
|
|
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam puno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |