arii-skice i stakla |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem LeoNatu.
Ne mogu baš ništa izdvojiti, predivni crteži. Pravi si majstor svog zanata. Želim ti puno uspjeha u radu, a i skoru izložbu. |
|
Sponzorirani linkovi | |
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke,hvala na komentaru i posjeti...leonata,baš sam se nasmijala na ovo kilometri...
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa zar nije tako?
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe,pa je...koliko sam "odvozila" kilometara, a nisam vozač...
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ari draga prava umjetnost
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad god hoću da se ''natenkiram''inspiracijom ili umjetničkim zadovoljstvom dođem ovdje. to je raj za moje oči
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke drage,ja tek sada tu zalutala i vidla porukice...
hvala vam puno...i na posjeti i na komentaru...
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, prošetala sam kroz cijelu tvoju temu i zaista uživala
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |