bolesti lavande |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bile su te točkice i prije malča, skužila sam ih kad sam malčirala. Godinama tako radim i nije smetalo ničemu od biljaka, povrće obožava malč, a ni cvijeće se ne buni. Sad malo pratim, točkice se ne šire, lavandica je porasla i ima novo lišće i pupoljke, sve je zdravo. Osim tih par listića i nadam se da će tako i ostati. Hvala ti na trudu i pomoći...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
pikapolona
Novo sjeme Pridružen: 03 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pomoci, ali od hrustova ni h :D
svejedno, i dalje mi je ona bezivotna sve gora i gora, druga koja je bila ok, se sva povenula - nije na suncu, zaljevam je malo i rijetko, treca se jos drzi |
|
Polesana
Novo sjeme Pridružen: 02 Kolovoz 2018 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok svima :) od nedavno na balkonu imam dvije sadnice lavande koje su posađene u velike tegle. Jedna se posušila dok je druga skroz ok. Molim vas znate li što mogu učiniti da spasim osušenu lavandu?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |