POKLANJAMO CVIJEĆE ZA 16 VRTOVA |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine, veliko ti hvala za ovu sliku
Ja sam sa ekipom volontera iz italije bila tu kad su se po prvi put opremale kućice i kad su se formirale okućnice
Nezaboravno iskustvo
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje si se to popeo?!
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je nezaboravno iskustvo...
bili smo do sada nekih 8-10 puta vise ni ne brojim i svaki put je dirljivo. kuce su im ponovo obnavljale prosle godine tako da je selo opet u novom ruhu... kamilice nisam se to ja popeto nego čiko strikoman (barem mislim da se tako zove) koji radi mileniske fotografije. ova je bila povodom 20 godina sos dječijeg sela u hrvatskoj. a 15 godina sos sela ladimirevci.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima koga zainteresiranog za sadnju maćuhica u sos selu
pa da odemo malo do sela???
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sam sad vidjela ovu sliku prekrasno
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada misliš ići?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
4.11.2012 u jutarnjim satima ili poslijepodnevnim .
ovisi o tome ako netkobude želio ići pa mu ne odgovara ujutro ili poslijepodne.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sada vidim ovu fotku i moram reći da je istovremeno prekrasna i tužna...zašto tužna, možda se netko pita...zato jer ima toliko napuštene djece za milenijsku fotku...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
subota.....da bilo bi ok sto se mene tice, ja sam za!
i bolje poslijepodne.... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
istina retriver sara, ali na žalost ima ih još i više, tako da je pomankanje za sos mamama i uskoro trebaju doći u selo nove mame i tako osposobiti još kuću ili dvije. a kada završe osmi razred idu o osijek i tamo nastavljaju život a na njihova mjesta dolaze novi klinci.
prvi dolazak u selo svakoga ostavlja pod dojmom i ne ode kući ravnodušan. Zato i idemo svake godine nanovo i sadimo cvijeće u selu. da im barem malo ušarenimo njihov maleni svijet a da oni na neke druge stvari iskoriste novac koji im je bio namjenjen za uređenej vrta.
mislim da smo do došli do cifre od oko 10.000 komada cvijetića da smo podjelil do sada... ili će pak sada biti podjeljenj 10.000 cvijetić nisam siguran, moram preraćunati :o)))
svakako ako možete pridružite se i vi akciji i ušarenimo njihov dom
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |