Moje malo dvorište - moj mali raj |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja sam juče naručila vermikulit...ne znam da li smem reći ali ima ga u "www.hidroponika.com/Supstrati/Vermikulit"...plaća se pouzećem...
...e sad imam drugi problem...kako se koristi... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ohohoho....nove surfinije....uuuu....nabaci mi boje na pp, da si odmah izaberem pa da mi ostavis :D.....il ce bit kakva kava u orahovici :D
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zelim od da sve uz lijepo vrijeme , koje ce valjda i doci , tako lijepo napreduje kao i do sad !
Ovdje , daleko , prema sjeveru kontinenta , jos je uvijek dosta hladno i ako snijega skoro nismo ni imali . |
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |