Cupressocyparis Leylandii |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Ivan79
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2015 Lokacija: Kovacevac Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaci makaze u ruke pa kako bude... Iskreno se nadam da necu napraviti neku gresku. I da, moze li se nekako uziliti to sto se odreze. Posto ja bas bas nisam upucen...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
E to stvarno neznam, nisam probala. I da, nemoj ih sada orezivati, pričekaj proljeće. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Ivan79
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2015 Lokacija: Kovacevac Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam,hvala sacekacu... Nadam se da im nece smetati sto ih toliko dugo nisam orezivao,imaju visinu oko 4 metra
|
|
Lionel
Novo sjeme Pridružen: 03 Rujan 2015 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi pozdrav, evo ja imam u planu otići danas-sutra po svoje Leylandice, pa sam htio upitati ako trebam eventualno nešto posebno znati prilikom njihove sadnje, budući sa sam laik u tome.
Koliku rupu iskopati? trebali im nešto dodati prilikom sadnje (gnojivo,...)? i tome sl.. Za razmak između sadnica sam pročitao na temi. Mislim da je to to.... Puno vam hvala
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |