Uzgoj povrća u sanducima i lončaricama |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
floraifauna
Upravo klijam Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, ne mogu naći gdje si stavila o krumpiru na katove, voljela bih znati nešto više o tome pa molim te uputi me gdje da tražim
hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FF, na žalost nisam ti je pokrenula ovu temu. Ona je mjenjana, a o uzgoju krumpira u na katove napisala je najljepše hana u par postova prije naših.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan mi je sanduk .
al bi ja radije posadila pelargonije u njih
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je zbilja prelijepo! |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno dobra ideja, lijepo!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene zanima uzgoj povrća na balkonu..
pa ako neko ima kakv savjet dobro bi došlo.. negdje sam pročitala da bi se uštedilo na posudama,najboljeu gajbe klamaricom najlon namjestiti i zemlja iz šume...raste kao ludo... ako imate ideja ili iskustava molim vas da to podjelite sa nama... Hvala |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi nije na balkonu ali kao da je. zemlja je iz šume i zbilja raste ko ludo A u 7.mjesecu je to izgledalo ovak
Danas je još bujnije a klopamo paradajzeke i papriku skoro svaki dan
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeeeeee Tija Svaka vam čast! pa to je prekrasno...
znaći zemlja iz šume...dobro pa znam...jer sam mislila kupovati ovu u vrećama za cvijeće, mada možda nebi bilo zgorega i to dodati,onako malo nek se nađe.. Vani u vrtu mi sve kokoši pojedu,pa sam morala doskočiti tom problemu da od sada sadim na balkon... Hvala Tija na prekrasnim slikama... |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda vam nešto od ovoga može pomoći.
Zemlja iz šume bi trebala biti kiselija, te je dobra za povrtaljke koje vole takvu zemlju . Koliko znam to bi bio pomidor, krumpir, peršin, celer i paprika. Za ove druge povrtaljke možda bi bilo dobro šumskoj dodati vrtnu + humus kupovni ( meni se najbilja pokazala ona zemlja sa benzinske crpke za povrtaljke i cvijeće). Takođe bilo bi pametno sterilizirati šumsku zemlju, cijeli zološki vrt je u njoj. Netko je i pisao da je zagadio zemlju i da mu je bila invazija buba iz šumske zemlje. Zemlja se može prepeći ili preliti ključavom vodom kako bi se sterilizirala. I naravno možda je za povrtaljke bolja bjelogorična šumska zemlja, iz crnogorične bi bila prejaka. Na žalost odustala sam od balkonskog uzgoja, kod mene se pokazalo loše. Možda je sunce i beton na balkonu ( pregrijavanje), bilo prejako. |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko- hvala na savjetu, moj dragi otišao u šumu po zemlju,sad znam da ću je pofuriti...
pokušat ću prvo sa jesenskim sijanjem-sadnjom,neće biti tako vruće i baš me interesira kako će to biti... javljat ću vam svaku novost... za sada je sve u laganoj pripremi... moj balkon je isto osunčan (jug) moram paziti na zaljevanje.... Tija- na kojoj strani svijeta si stavila paradajz i paprike? |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj sanduk je na istočnoj strani. Ja sam tu šumsku zemlju miješala sa kupovnom i nisam imala nikakvih problema. Ovisi valjda iz kakve se šume uzima ta zemlja. |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posijano, čim nešto malčice naraste poslikam da vidite
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niklo mi je sve što sam posadila,još malo pa presađivanje,zemlja iz šume je zakon još pogotovo gdje su ljudi držali konje u šumi,pa fino pognojeno
ali već razgrađeno,to je super zemlja,na očogled raste,jako sam zadovoljna.. |
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, glavno da raste i da budete fino papali poslije |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas presađivanje,koji flanci,za ne povjerovati...
bit će salate,blitve i mrkve... neznam šta bi još uspijevalo sada jesen-zima? ili najlonom da pokrijem? |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo papli našu salaticu,oduševljena sam brzinom rasta,
od sada pa nadalje naše će povrće rasti u lončanicama na balkonu |
|
Sabur
Upravo klijam Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |