jakobinija - na listovima izbušene rupice |
Odgovori |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:49 |
Dobila sam jakobiniju ,još malu biljčicu ali već imam veeeliki problem .
Primjetila sam na listovima izbušene rupice koji se postupno suše a na rubovima sitna vlakna kao tragove od paučine. Pod povećalom sam primjetila par "bubica" (ne znam kako da ih drugačije nazovem) bijele boje, toliko sitne da se skoro prostim okom na mogu ni vidjeti. Biljku sam izolirala od ostalih ali ne znam što da radim .Ako tko zna ,pomagajte,ne bih ju htjela izgubiti . |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj napraviti domaće sredstvo za prskanje protiv nametnika - 1 velika žlica deterđenta za pranje suđa stavi u 1 l vode, promiješaj i poprskaj - sredstvo baš i nije nešto ekološko, ali je super za unutarnju primjenu , djeluje tako da isušuje stijenke tijela kukaca i tako ih ubija.
|
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probat ću,(valjda) nemam šta izgubiti !
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |