maslacak7-moj dnevnik |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije me dugo bilo al to ne znaci da nisam nista radila...posadila sam nesto tulipana nadam se da ce uspijeti...popikala neke tratincice-dugmice..povadila nesto gladiola,nesto jos cvate...popikala neke reznice ruza i sad stoje pod flasama u nadi da ce se primiti... naravno narucene ruze su stigle i sad imam novih 7 sa korjenom...to je sadeno na brzaka u dijelovima dana kad kisa nije padala..posto pada vec danima... pocupala sam kadifice,cinije,cleome jer su mi se pocele susiti a i nagodinu planiram staviti na drugo mjesto...dobila sam i dva bozura i ona su naravno posadena... ostale sitnice ni ne opisujem jer ne stignem sve ni sjetit se...
naravno kucno cvijece je vec spremljeno kao i kaktusici moji i novi koje sam dobila...sad se samo nadam da ce mi opstati barem pola toga... za sada je to to... |
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene malo vidjeti što se radi u tvom vrtu...dali su ti se primili ribizli???
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos su posadeni u teglici i da primili su se...za sad imaju lijepe listice...nadam se da ce tako i ostati..
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, baš mi je drago da su ti se primili..
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se nadam da ce i u vrtu tako rasti,kad ih na proljece preselim...
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |