Gute Fee se trudi ..... |
Odgovori |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:50 |
Danas sam presadila niske zute mahune ali ne u vrt nego u cvijetne sanducice . Lani mi je sve to bolje uspijevalo jer smo nesto ranije stigli ! Cim stignem stavit' cu slikice !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma odlična ideja, bar možeš kontrolirati da ti puževi ne pobrste
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari , ja sam i rotkvicu posijala na isti nacin , susjeda mi je vec rekla , da izgleda da je svako sjeme niknulo ali sve je to kasno , sve je trebalo biti vec puno vece !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela sam staviti slicice da vidite moj uspjeh , ali , izgleda da sam nekaj zabrljala !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1) nabrala sam oko pola kg malih zutih mahuna iz mojih sanducica
2) ocistila sam ruze 3) uzela pelcere oleandera i stavila ih u vodu 4) i opet sam se borila s krtovima |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gladiole u svim bojama su procvale !
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo!!!!
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam presadila lobeliu , ocistila ruze , pocupala drac .....
Bila sam stvarno vrijedna |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnje nevrijeme nam je srusilo oleander i razbilo teglu ! Danas smo ga presadili u puno vecu sad moze rasti , siriti se i cvjetati !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Astern" ili kako ih mi tu u Zagorju zovemo "lepe Kate" mi je kisa dosta unistila ! Ma bas sam zalosna !
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moje kate su pokisle.baš šteta što dođu tako kasno kad već počnu jesenske kiše.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee, goga, lepe Kate se već sutra oporavljaju
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra vilo, očito su ti slabe vilinske moći kada ne možeš zaštititi svoje cvijeće!
Ali, sve ide zajedno u paketu: i radost kada se cvijetak pojavi i žalost ako ugine ili ga nevrijeme "sredi". Utješno je to da će se oporaviti i da će ponovo cvjetati! |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |