Najljepši vrtovi u 2013 |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(15)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(16)
|
Sada Slavujce nije usamljeno Za ovu cetvrtu valjda nece biti Sta da radim kada je velik vrt |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(10)
|
Jesen na moj način:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U jesenskom ruhu je pobijedio vrt od Rebranta.
a sada otvaramo novu temu u kojoj ćemo malo izmijeniti pravila igre :) |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rebrant iskrene čestitke, prezentacija tvog vrta odivijek me oduševljavala, objektivom znaš dočarati ljepotu koju si stvorio,
Inače ja ne volim isticati pojedince (jer svi na ovom forumu se trude izvući najljepše u svojim mogućnostima) pa tako čestitam i ostalima. Ma za mene su svi forumaši pobjednici |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrante, čestitke na pobjedi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant, čestitam na pobjedi. Tvoj bi vrt i u zimskom razdoblju bio moj favorit.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke Rembrant!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istog sam mišljenja kao Ana. Rembrant, čestitam ti na pobjedi! Svima ostalima pohvale za prekrasne vrtove kojima se često divim u tišini. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant, čestitam ti na pobjedi !
Drago mi je da je tvoj dugogdišnji trud dobio priznanje. Stvorio si park koji je lijep u svako godišnje doba a ostavlja ti dovoljno vremena za uživanje u "ručnom radu". Nadam se da ćeš nas, kao pobjednik, počastiti novim , zanimljivim i lijepim sličicama iz tvog parka. |
|
laural
Nedavno posijan Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Požega Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke Rembrant!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke pobjednicima. Nažalost kasno sam se uključila i nisam sudjelovala u glasovanju. Ali zato mogu čestitati i pobjednicima i svim natjecateljima - cvalo vam i mirisalo nadaleko.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tek sada saznao za cestitke,izvinite,hvala svima na cestitkama,iako nas malo ima pa smo malo hendikepirani.Ali kada se sve sabere ipak i tako malo relativno imamo najlepse vrtove po forumima,opet hvala:Araliji,Dadinici,Ani,Nisi,Andini,Slavuju,Lauralu, Lucy, i svaki je vrt lep za sebe svako unosi sebe koliko moze u njega i koliko ima mesta a i novaca ,sto za danasnje vreme nije beznacajno jer svi smo mi ovde na Balkanu pomalo bez novaca,a ovo takmicenje je po meni vise kao zabava nas forumasa da prekrati dugu zimu-Pozdrav iz Srema
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imamo novu temu, trenutno je vrt pod snijegom pa ako ima snijega a za vrt znamo da je tu.... podjeli ga s nama.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |