Acer japonicum - japanski javor |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitajući unatrag, vidjela sam savjet da ne treba saditi bilje ispod japanskih javora. Ja sam nekad posadila nešto proljetnih lukovica. Je li to veliki problem? |
|
Sponzorirani linkovi | |
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mirna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošlo je puno vremena kako sam molila za savjet vezano uz ovu gredicu. Nažalost, nisam postupila ni kako mi je savjetovala Cimicifuga ni Smrčko. Karton nisam mogla postaviti prije geotekstila jer sam se bojala da ne oštetim korijenje. Činilo mi se da je dosta plitko. Perforiranu foliju nisam našla. Tako sam na kraju samo odstranila zemlju, stavila geotekstil i gore kamenčiće. Moram reći da ću cijeli postupak morati ponoviti. Gredica izgleda jako loše. Geotekstil slaku uopće ne predstavlja problem. Izbija na sve strane, a korijen se ne može iščupati.
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Krasan je ovaj zadnji! Koliko mu treba da tako naraste?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina ... pa treba mu približno 30 godina...
|
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispod javora imam posađene hoste, kockavice, zvončiće, heucere i nisam primijetila da im išta od toga smeta...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |