Razlika: surfinija i petunija? |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros sam bila u potrazi za novim million bellsom,
i sad kad ''znam'' kakvu sadnicu da kupim vratila sam se doma bez cvijeta,
u ponudi je najmanje baš million bellsa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno i zaista bih voljela da mogu ovako nesto napraviti ili bar kupiti |
|
braneks
Novo sjeme Pridružen: 24 Prosinac 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za milion bels je vazan i blago kiseli supstrat,pa kad ga kupujete obratite paznju da je Ph 5.5-6 .Kad kupujete biljku najbolja je ona koja je kompaktna i razgranata ,a tek je pocela da cveta .Dobro ju je prihraniti, pa tek posle nekoliko dana presaditi,a nikako obratno .
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja čitam šta piše admin pa ne znam da li sam skužila ovo otkidanje vrhova???
Da li to znači da jednostavno vrh otkinem, a da li će surfinija stvarno rasti poslije toga???
To me je strah napraviti jer su mi jako lijepe, pa bi mi bila muka ako bih je upropastila!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukoliko je biljka gusta i ima puno grana nije potrebno kidati vrhove...
a ukoliko biljka ima dvije tri grane koje strse na sve strane i nem mladih grancica koje stvaraju masu tada se moze otkinuti vrh... to je neki pola cm. nista vise
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posalji sliku da vidimo pa ti kazem....
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E,sad ja imam dvojbu. Nedavno sam pročitala da milion bels zapravo nije ni petunija ni surfinija već kalibrahoa.Admine , pomagaj!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je istina... pravo ime joj je kalambrahoa... nije niti surfinija niti petunija ali je istog "srodstva"
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam dugo bila u dilemi sta je sta, evo moljih, razlika je uocljiva ne samo po cvetovima o pbliku, vec i po liscu
surfinija
petunija
kalambrahoa
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve su prelijepe
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok drustvo, evo uspjela sam na trznici u Sesvetama nabaviti sadnice million bellsa i stvarno su prekrasne. Kupila sam boju ciklame i mami narancaste, ne znam koje su ljepse.
Kako mi je ovo bilo prvo kupovanje nisam znala na sta da obratim paznju pa sam tako uzela i 2 sadnice s tako izduzenim granama i one nikako da probusaju, ali zahvaljujuci vasim savjetima pokusat cu s pinciranjem. Zar nije previse svaki tjedan ih prihranjivat? Javim napredak. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |