kako se zove ovo cvijeće |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milica7: nemam pojma, ali sam morala reći da je prekrasna! |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Floramye, kažu da je to neka vrsta slaka, dupli, a da li ima još neko ime, ne znam.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tebe milice sve neko neobično cvijeće,ono prvo je neka lozica?,a ovo drugo sliči na neki različak?
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Calystechia hed. "Flora Plena" ?
Aster novae-angliae ? |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava, mislim da je ovo svjetlo roza neke vrste slak, ima slične listove i penje se.Ovo drugo je aster novae - angliae.
Muhlenbergia, hvala ti na pomoći. Za ovu prvu biljku nisam pronašla nikakvih slika a za ovu drugu ima puno. Vidim da ih ima u različitim bojama. Hvala ti na pomoći.Bilo bi lijepo , ako netko ima drugu boju, da se mijenjamo. |
|
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad i ja vidim što je,onako uvećan cvijet mi je izgledao potpuno nepoznat.Sad znam i kako se zove.Za onu prvu ima slika pod Calistegia hederacea .
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Trava, na pomoći. Sada sam našla dosta slika....
|
|
|
|
trava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glavno da smo ga iskopali,sad ga možemo posaditi.
|
|
Calla
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nije neka vodenika duplog cvijeta???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je impatiens balsamina ili lepi dečki
|
|
Calla
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro i Otok hvala puno
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |