Pljuskavica - Hypericum |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pljuskavica hypericum calycinum
Poluzimzelena trajnica sa jakim puzajučim korjenom. Ako ima dobre uvjete, vrlo brzo se širi. Visoka 30-40 cm. Voli polusjenu ali može podnijeti i sunce uz jače zalijevanje. Cvjetovi žuti sa brojnim prašnicima veličine 7-8 cm. Dobra za sadnju pod grmove. Biljka iz roda Gospine trave ali nije ljekovita. |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja je imam u vrtu, u polusjeni , sada već treću godinu...meni nikako da procvate ... kako da ju malo potjeram na cvatnju?
|
|
Bajke leže u meni poput sjemenki...potreban je samo dašak vjetra,zraka sunca ili kap vode pa da se rastvore u cvijet
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Predivne fotografije, predivne biljke ... pozdravljam te draga moja. Uvijek te se sjetim kad god pogledam svoju "naranču" ... sad je to prava, velika cura.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ova zadnja fotka ... krupni kadar, kapljice, prašnici... prekrasno!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski... topli pozdravi...
|
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina priroda je puna čarolije...
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tvoj zeleni palcic stvara carolije
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floramye, Ninetta...krasne su vam,zaista. Ne, meni ni do sada još uvijek tj.nikada nisu procvale ??
Mislim da ih moram seliti na neko drugo mjesto, mada ne razumijem što im ovdje gdje jesu nedostaje. Imaju i sunca, a i sjene... Mislim da jedino zemlja nije dovoljno dobra kad tako dugo protestiraju |
|
Bajke leže u meni poput sjemenki...potreban je samo dašak vjetra,zraka sunca ili kap vode pa da se rastvore u cvijet
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE... da invazivna... guši sve oko sebe... kad se samo sjetim kako nisam mogla dočekati da krene...
Una... poreži ju do dna... i dodaj joj rahlije zemlje... možda brže krene...
|
|
|
|
Una
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NinettA, ma kakvi ... nema pomaka :-( , ništa! Još je i listove napala ona hrđa. Zaista ne ide, a čitala sam da i nije baš jako zahtjevna biljka. Ali , poslušat ću te i odrezat je do dna, možda to pomogne. Hvala ti... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |