Moj prvi vrt - veselje i muka |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj si prihranjivala s nečim? Nisam vidla još tak ogroman češnjak
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni prihranjivala niti gnojila.
I ja sam ostala paf. Izvadila sam jučer 3. Prvi je bio ono krupniji češnjak, a druga dva divovska. Nisam ih mogla uopće isčupati nego sam morala vaditi sa malom lopatom. Žao mi je sad jesti |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam još vidjela takav ogroman češnjak. Da li je to neka posebna vrsta ili je tako dobro narastao jer zaista pružaš puno pažnje i ljubavi tvojim biljkama......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je onaj "čudesni luk" kako si ga ti nazvala.
Stvarno pružam puno ljubavi biljkama, i cvijeću i povrću, ali ovom češnjaku nisam dala ništa ljubavi jer ga nisam ni sadila, samo sam čekala da sazori da ga izvadim. Stvarno sam ostala paf! I sretna sam. |
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednu rajčicu mi je plamenjača spalila do kraja, morala sam ju isčupati i baciti druge se odupiru zločestoj boljki.
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na praprikama krenula druga generacija. Prvu pojeli
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Luk sam povadila, kad ga očistim stavim sliku.
I tako ... u mom vrtu pala knjiga na tri slova. Paprika, rajčica i batat |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa tri slova.
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer posadila 7 rajčica i 20 paprika kao prethodnicu.
Za 10 tak dana ide ostatak. |
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti ćeš brzo u berbu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok Milice7
Stvarno su ubrzali ovu godinu. Posađeni prije 20 dana i imali su na sebi par cvijetića. Otišla van ZG na 7 dana i kad sam se vratila ono plodovi. Baš sam se iznenadila. Ne sjećam se da je do sada to išlo tako brzo. Ali veseli me svakako |
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je vrijeme pa povrće raste i buja.
Paprika pušta prve pupove |
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paprike počele pupati .... jeeeee
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe novosti kod tebe Gajtana
|
|
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Aurelija, lijepo su propupale, a sinoć ih nevrijeme gotovo pobilo.
Padala je takva kiša da je mlade biljke doslovno zatukla u zemlju. Moje paprike srećom gore imaju agrotekstil (zbog straha od tuče) pa ih je to malo zaštitilo. Uf, ne ponovilo se :( |
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |