Nocna frajla- mirabilis jalapa |
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako zahvalna biljka, puna cvjetova, lijepa bez obzira u kojoj je boji.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon dvije godine,
kako su Vaše noćne frajle? Mojih više nema ispred balkona. Najprije su svo sjeme odnijeli i spremili mravi, a onda su ih radovi dokrajčili. Ma spremila sam ja nešto sjemena, tako da ih imam na drugom mjestu, roza, žuta, bijela, bijelo-roza. Kako mirišu! Moj veliki žuti noćurak ima na visokoj grani još par pupoljaka, a ispod su u nizu čahurice sa sjemenkicama. Niski noćurak (kao i od milice7) je prvi procvao. Sada je ostala smeđa grančica sa listovima. Šteta što ne mogu staviti slike. Svima lijep pozdrav. |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo I mojih:
Kako to da vam ih puzevi pojedu? Ja sam primjetio da kod mojih puzevi borave, al ih ne diraju. Inace mi rastu ko lude, prosle sam godine skupljao sjeme al nepotrebno, ono sto je palo, samo je niknulo da sam jos morao prorijedit. |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako vama uspjeva sadnja iz sjemena, tj kad sijete sjeme I kolika je klijavost?
Ja ih imam na jednom mjestu I svake godine rastu same, povremeno ih zalijem I ujesen sve pocupam. Ove sam godine nabavio par sjemenki zutih, dao mami I nisu uspjeli ni njoj ni meni, uopce nista nije niklo, a presadnica mi uspjela. A vidim da ima dvije vrste tog cvjeca a mi ga isto zovemo, npr bijele I da mirisu, dok ove mirabilis nema bijela, ne mirise I jednogodisnja je. |
|
Vofo2
Novo sjeme Pridružen: 30 Listopad 2019 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđaju mi se crvene frajle
|
|
Vofo2
Novo sjeme Pridružen: 30 Listopad 2019 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crvene su mi frajle super i dugo cvatu
|
|
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |