iz mog maštograda:) |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je stvarno pravi maštograd!
Svaka čast na strpljenu s lutkicama/anđelima od tijesta, neobičnim slikama na staklu, onim božićni poklon teglicama,... Kako sam krenula, nabrojit ću sve, hehehee! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Nena3110
Nedavno posijan Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno!
|
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno simpa
|
|
Idana
Nedavno posijan Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek te otkrih!
diiivni su ti radovi, svaka čast! |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi su ti radovi Azriela, a pisanice su ti posebne. Ja sam probala to s voskom, ali mi nije ispalo dobro. Lijepo sam nacrtala motive na jaja, prešla po tome s voskom i stavila u luk kuhati. Kad sam jaja izvadila iz vode, sve je iste boje, a crteži se uopće ne vide. U čemu je stvar, možeš mi otkriti tajnu? Kak si dobila crnu boju?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je bila crna anilinska boja kojom se inače farba odječa..kupiš u kemoboji ili nekoj prodavaonici boja i lakova..jaja se stavljaju u hladnu vodu i polako zagrijavaju i onda bi trebalo sve biti ok
|
|
dosadna ko tekut
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, ali vosak mi se otopi dok voda kuha pa boja prekrije i crtež. Ja sam radila s voskom od svijeće. Mora možda biti baš pćelinji vosak?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
azriela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mora biti pravi pčelinji vosak..jbg znam da malo kasno odgovaram,ali tek sad sam vidla;)
|
|
dosadna ko tekut
|
|
azriela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjenčić od slanog tijesta:)
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
dosadna ko tekut
|
|
azriela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosadna ko tekut
|
|
azriela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosadna ko tekut
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oo, super, te lutkice i ostalo od slanog tijesta sam nekad davno jedno vrijeme radila, Ima tome jedno dobrih 7-8 god. I onda mi dosadilo. Nisam baš neka od modeliranja. Tvoje su mi slatke. više mi se sviđaju slike moram priznati, one su zaista posebne. divno, sam da ruke nešto rade.
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |