Dea trazi,kupuje |
Odgovori |
Korisnik | ||
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 12:27 |
|
Drage cvijetne prijateljice,evo popis cvijeca koje zelim pa ako ima netko viska za pokloniti ili prodati neka se javi....HVALA VAM SVIMA!!!!!
-Hoja -sobni javor-Abutilon -crveno srce -stefanotis -sjemenke ili mlade Adeniume bilo koje vrste i boje -krokozmija-montbrecija -tritom -kalistemon-cetkavac -glicinija-svijetle boje -rododendron -mimulus al da nije puzav -srdasca -podrane penjacica -achimenesa -rosika -sedum dragon blood krasula -stepska svijeca -ljetni jorgovan -ljetni jasmin imam viska kaktusa kraljica noci ako netko zeli
|
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja imam krasulu, mala je, ali uvijek se može odvojiti koja grančica. Poslat ću ti je.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=dea78]Drage cvijetne prijateljice,evo popis cvijeca koje zelim pa ako ima netko viska za pokloniti ili prodati neka se javi....HVALA VAM SVIMA!!!!!
-Hoja -sobni javor-Abutilon -crveno srce -stefanotis -sjemenke ili mlade Adeniume bilo koje vrste i boje -krokozmija-montbrecija -tritom -kalistemon-cetkavac -glicinija-svijetle boje -rododendron -mimulus al da nije puzav -srdasca -podrane penjacica -achimenesa -rosika -sedum dragon blood krasula -stepska svijeca -ljetni jorgovan -ljetni jasmin imam viska kaktusa kraljica noci ako netko zeli [/QUOTHOJA-RIJESENO! CRASSULA-RIJESENO! hvala Lucy i Vijolica |
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
CROCOZMIJA- RIJESENO ACHIMENES-RIJESENO TRITOM-RIJESENO GLICINIJA-RIJESENO PODRANEA-RIJESENO HVALA VAM!!!!
|
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
drage moje evo me opet nakon duze pauze medu vas!!! :)
i dalje trazim ako netko ima viska sljedece biljke. javite mi se u pp -sobni javor-Abutilon -crveno srce -stefanotis -kalistemon-cetkavac -srdašce -rosika -sedum dragon blood -stepska svijeca -kineske mahune dugacke(40-50 cm) ljetni jasmin hvala vam svima!!!!! |
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |