Athenin vrt |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je predivan. Sve pohvale glavnoj vrtlarici!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno athena, prošetala od početka do kraja ideja sa pločama je super! ona slika sa leptirima mi je za katalog!
kad će nove sličice?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sve ti je lijepo. Čudo od forzicije! A gljive su baš zgodne.Al' drži ti njih samo za ukras, za svaki slučaj! |
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto me nakon dugo vremena.
Bila sam na kavi u Vž i forumašice i forumaš su me potakle da se aktiviram i na forumu. U vrtu sam aktivna, to se podrazumijeva. Još novih slikica... SilveKine rudbeckije su mi predivne Šahovnica nepreduje kao što vidite Detalj iz šahovnice, zvončići preslatki... I za kraj...jedna moja kompozicija svega i svačega |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće i puno krasnih detalja.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gladijole obožavam i kaktusaste dalije. A šahovnica ti je
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam neki dan mislila što bi s onom šahovnicom, a evo je, naraslo cvijeće.
Gladiole se ti prekrasne |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gladiole su mrak, a šahovnica...predivna!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gladiole su zaista lijepe tako raznobojne, a super je i šahovnica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na pohvalama.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam maloprije gledala slike sa špancir kave,i tamo je Sarica predstavila tebe kao starog člana,a ja nikad čula,I vidim tvoju temu u vrtovima,znači sad smo se upoznale.Gladiole su ti prekrasne,a i šahovnica je lijepa
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće.vidi se da ulažeš puno ljubavi i vremena u uređenje.
ljubičasto plave gladiole nikad nisam vidjela.zaista su |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas mi se svidja sahovnica,super ideja,a i zvoncici su mi predivni
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože, kako se šahovnica krasno popunila i razbujala, krasno izgleda sada, baš mi se sviđa. A tek onaj presladak zvončić! A, jel to neka trava iza onih divnih rudbekija? Šteta što nisi poslikala onu meni najdražu biljku u tvojem vrtu...no, možda i hoćeš, zar ne? Baš me zanima kako sada izgleda.
super vrt
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si nepravedno zapustila pokazivanje vrta na forumu, nađi više vremena ! Šahovnica kako ju ti zoveš je prekrasna , baš kao i gadiole!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako lijepo da si opet s nama, bilo bi mi žao da "netane" sa foruma tvoj lijepi vrt.
Vidim da si i ti oduševljena sa Silvekinim rudbeckiama,ovih dana ću ih opet posijati da ih imam više za drugu godinu, predivne su i ogromne .
Ovaj krug je super za gladiole, dobra ideja da budu uspravne, nije baš nimpatično kad svakou moraš svezati uz kolac.
Šahovnica- prva liga!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
athena, gladiole i cvijećke u šahovnici su super
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |