Miscanthus sinensis 'Strictus' kineski šaš |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
elvis123
Novo sjeme Pridružen: 07 Rujan 2012 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm..posadio sam ih prije 3 godine,ideja je bila ko neka vrsta zive ograde,i sve je to ok,lijepo su se primili i fino izrasli, međutim,htio bih na poziciji točno iza njih posaditi neko ukrasno drvo pa se bojim da mu ne bi previse zaklanjali sunce.Ne bi ih htio vaditi i zato mi je pala na pamet ideja da ih prikratim u visini (eventualno da ih oblikujem ko neke polukugle)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Elvis,dobro ti moon savjetuje, posadi nešto niže. Ima prekrasnih niskih trava. Ove visoke, porezati, hm, to ti je kao da cvjetnoj biljci porežeš sve cvjetove, upropastiš njihovu ljepotu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
elvis123
Novo sjeme Pridružen: 07 Rujan 2012 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok, hvala na odgovorima, budem nešto drugo onda iskombiniral..
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |