Zahvalno vrtno cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
gogily1007
Novo sjeme Pridružen: 05 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista zanimljivo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je komad stalaktita iz jedne velike podzemne jame u mom susjedstvu. Jamu su slučajno otkrili građevinari kod iskopa, ali kako su je otvorili, još brže su je pokrili da bi nesmetano mogli nastaviti radove. Ovu gromadu si je netko od građevinara "spremio" pored puta, samo što sam ja bila brža
Klik na fotu
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro , jel ovaj žuti cvijet kod tebe u vrtu ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan mi je taj tvoj zuti cvijet . Moja kcerka ga ima ovdje u svojem vrtu ,
Kad se budem vracala moram iskopati koju mladicu . |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žutog heliopsisa smo i mi imali, ali ga je svekar, iz nepoznatog razloga, iščupao... Mogu reći, vrlo lijep nezahtjevan cvijet, a time i lagan za uzgoj
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja mama je presretna s iberisom:D Predivan je. Imamo ga kao gredicu oko cijele kuće i stvarno predivno izgleda dok je u cvijetu. Kad ga nema isto je zahvalna roza delosperma ljeti.
To su dvije biljke s kojima nikad nismo imali problema. A i Ehinacea je po meni isto jako zahvalna biljka. Poluosušenu sam je nabavila prošle godine, a sada mi je narastao pravi pravcati široki poluvisoki grm. |
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |