Jagorčevina, Jaglac - Primula |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Zelena_oaza
Pustio korijenje Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lepa kolekcija, hoće li posle prolećnok nastupa biti smeštene negde u baštu? Moje uvek završe u nekom senovitom kutku i zadovoljna sam njima jer i naredne godine cvetaju, i to krupnim cvetom ,kao kod kupovine. Osmomartovskei prošlogodišnje koje su u bašti
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam samo ove starinske
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija najbolji su čuvaj ih samo, danas ih je teško nabaviti
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novitet cvetao kasnije od uobičajenih, Primula vialii |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako kome, sijala sam ga prije 18 godina. U nedostatku iskustva, ne znam gdje sam pogriješila niknula mi samo dva. Pazila ih i mazila, poslije sam otkrila sve bogatstvo ovog roda, cijeli jedan svijet jaglaca. Nažalost u ponudi su kod nas samo staklenički uzgojeni.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda, hvala, nadam se da ce opstati i da ce biti semenki
BB, jedan je i meni propao, mozda sam i sama kriva jer sam ga seljakala, sunce, senka. Ovaj se za sada dobro drzi a poucena Vasim iskustvom necu mu poklanjati posebnu paznju , mozda ga previse razmazim. Danas mi je lepsi za nijansu |
|
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve jagorčevine su posebne ali meni je ipak najlepša primula auricula
i malo domaćih, visokih jagorčevina koje sada počinju sa cvetanjem |
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
mufnica
Novo sjeme Pridružen: 28 Rujan 2016 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ppzdrav, jaglaci su prekradni. Amater sam s cvijecem, a bas ga volim :D Ako sad kupim rasad jaglaca (ako ga nadjem) da li ga mogu sada presaditi direkt u vrt ili da ostane u kupovnim saksijicama, hoce mu ppremetiit cvatnju? Mozda je totalno glupo pitanje, ali nema glupih pitanja hehe
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |