Malo ali slatko zadovoljstvo |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mari, pa tu ima puno toga lipoga, bravo za tebe i za kćerku
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala moon, nađe se
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni malo ti ne zavidim na takvoj zabavi. Ako uživaš u tome vrlo rado te pozivam k meni, pa možeš krečiti, ljepiti ploćice, sastavljati namještaj...
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana, sad tek vidim da si me pozvala a možda bi i moglo ako bude po mom..ja sam krećila jednu prostoriju mjesec dana (samo zidove, bez stropa)
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, živote što me snađe;
ne daju mi zaostale plaće. Malo vrijedim, a još manje dajem, kad mi plaća tako kratko traje. (eto i stihove sastavljam) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna mala nanula, od prije 36 godina, sačuvana za uspomenu (nosila ju je moja kći)
suveniri koje je donio moj stariji sin sa zednje plovidbe: iz- Jeruzalema, Betlehema, Gibraltara, sa Sicilije..u pet mjeseci obišao je gotoveo sve turističke destinacije Mediterana: Grčka, Turska, Italija (Venecija, Rim, Sicilija), Izrael, Španjolska, Kanari, Portugal, bio je i u Dubrovniku, Kotoru (CG) Splitu gje smo se našle moja kći i ja s njim na kavi , i na kraju preko oceana, pa odande (St.Maarten u Meksičkom zaljevu) doma i moj adventski vijenac |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, navratila ja na uskršnje slatkiše.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi je drago bugi
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |