Aranzmani cvijeca u vodi |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, bravo, bravo. Hvala ti na ideji. Ovih mi dana trebaju tri poklona - jasno je da uvijek nešto izmišljam i želim biti "originalna". Kako u mom društvu ovog još nije bilo, jedan poklon sasvim sigurno radim na ovaj način. Baš mi se sviđa.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj molim te natipkaj kakva/kolika su pakiranja tog gela u cvjećarnici u kojoj si bila, koje ima boje, koja im je cijena, koliko ti je otišlo gela na ovaj aanžman kojem se divimo. Ma gle, šaljem ti pusu jer sam u strašnoj stisci s vremenom i moram dobro složiti kockice (a i gela) da zatvorim vremensku i financijsku konstrukciju. Vjerujem da smo svi znatiželjni.
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam otkrila odakle tipkaš, šapni nam
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica ako ti može pomoći ja sam jučer u Pevecu...vidjela gel u kockicama mala pakovanja po cca.5,00 kn...ima ih u svim bojama...žuta, tamno crvena,zelena...
|
|
chelava
Novo sjeme Pridružen: 20 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iz siska sam!
pa ovak ja sam platila 15 kn od 30g.i pola sam potrosila na ovu vazu... i mislim da sam i manje trebala stavit...al jbg...kad sam to prvi put radila... i ja sam u sisku nasla sam ljubičastu i rozu boju...stas kad je sisak mali i jadan... :( nadam se da sam nekaj pomogla... usput hvala svima na pohvalama... sad cu ic radit opet to..stavim slike kad zavrsim...a to je ne znam kad jer mi sad skola i testovi pa...ugl...budem stavila 100% pozzdrafček svima |
|
chelava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh..kad bi ja do peveca mogla doc....šmrc... :(
|
|
chelava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znate sto mene zanima...ovaj forum rijetko tko posjecuje...zas?
pa gdje su svi ti ljudi?nema ni mene tu puno al zna se desit da po 2-3 dana nema nikog i vise od 2-3 dana...strasno... btw.htjela sam rec da cu porobat napravit isto ovo sto i sad al samo sa svijecom...hehe...i imam jos nekih ideja...al cekam praznike...hehe pozdrafček |
|
leonii
Nedavno posijan Pridružen: 20 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U životu se sve događa s razlogom.
|
|
leonii
Nedavno posijan Pridružen: 20 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
leonii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
leonii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
leonii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je krasna ideja!!
|
|
Roža
Novo sjeme Pridružen: 14 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!znam i ja ponešto o gelu i o aranžiranju
ja sam radila sa gelom staklastih boja plavom,žutom ,roza ,prozirnom ,zelenom,ljubičastom
sipam malo gela i vode,kuglice nabubre veče su što ih je manje i što manje ima vode
zato nemogu sve biljke opstati dugo u gelu
ja imam jedan puzavac već godinu dana u jednom te istom gelu
kad se zamuti voda istresem kuglice u cijetku isperem pod mlazom vode i ponovo stavim taj isti puzavac koji je pustio i korjenje,vode isprane kuglice gela u istu vazu i cijelu zimu imam sviježe cvijeće tj zelenilo
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neki dan sam ubrala manje grane višanja stavila u prozirnu vazu s roza kuglicama ,vode
prekrasno
grane su mi napupale samo što ne procvijetaju biti če prekrasne za uskrs
nemoram ništa ukrašavati sa umjetnim jajima
može se staviti i luky babmbus isto genijalno
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepi su
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super stvari ste složile!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |