Moze pomoc? |
Odgovori |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Siječanj 2008 u 19:03 |
Ovo je moj vrt,trenutacno jako pust no nadam se da ce uz vasu pomoc uskoro zazivjeti.
Zanima me koje bi biljke ovdje mogle biti,suncano je cijeli dan,problema sa vodom nema i prozracno je ali nema jakog vjetra.Koje mi biljke savjetujete za po ogradi(ograda ce biti crna)te koji drvca i grmovi bi ovdje opstali,hvala na pomoci
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdani, kane, kadifice, ruže, .......... ima toliko toga što mi sad ne pada na pamet, a što se rasporeda tiče imamo ovdje frikove kojima to bolje ide.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih ovbakav komad zemlje da imam!!! Ovo je raj!
Imas mjesta i slobode koliko hoces, probam nesto smontiratri ukoliko se bude dalo u photoshopu...
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh već zamišljam... ruža puzavica po ogradi, malo jezerce s kamenjarom... svašta nešto između kamenja....
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to i Zvjezdana na svakoj većoj površini vidi jezero. Dobro je nisam jedina.... Već sam se uplašila da sam bolesnik, zato jezerce (vodeni vrt) tu nisam ni predložila... |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ja svugdje vidim jezerca s ribicama.... To mi je fora...
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajd molim te admine napravi nesto,treba mi tvoja pomoc,a i pomoc drugih
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantlover ako želiš da ti ograda bude stalno zelena možeš zasaditi bršljan ili pasifloru...koju možeš upotpuniti sadeći na svaki metar neku penjačicu koja će svojim cvijetom udopuniti listove bršljana ili pasiflore...savjet: crnooku suzanu, slak, clematis,jasmin ...
Ako pak hoćeš da ti ograda ne bude stalno zelena (zimi)...onda sadi penjačicu tipa..kozja krv (lonicera) , tekoma, clematis... Ili možeš zasaditi bršljan duž cijele ograde...kao podlogu ...a ispod na svaki dva metra saditi grm...tipa calistemon u kombinaciji sa crvenom lantanom... ( fantastična ideja iz jedne flore...) Kod mene je ova treća ideja najbolja...sve biljke podnose uvjete koje si naveo... |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, Calistemon i Lantana kod Plantovera ne bi preživile zimu osim ako bi ih u kasnu jesen vadio i spremao na zaštičeno mjesto u kuću. Inače, ideja je za 5 za mediteransku klimu.
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata sta je to Crnooka suzana? Dobila sam to sjeme ali nemam blage o cemu se radi?? I u vezi pasiflore- kad bi je stavila uza zicu zanima me da li ona stvara one gadne sasusene grane isl ili ostaje citave godine jednako dekorativna ? I da li joj je potrebna neka rezidba ili briga ? |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam Donata ali: Crnooka suzana je jednogodišnja penjačica.Ima je u žutoj,narančastoj, bijeloj boji sa crnim okom ili bez njega. Naraste do 3m u visinu ako joj uvjeti odgovaraju a jedna vrsta bijele čak i miriši (više o njoj budem znala ljeti kad mi izraste)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |