Glinamol... |
Odgovori |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 21:53 |
Može li mi netko reći kako da radim posude za cvijeće od glinamola.....moj je glinamol terakota.....i sad sam napravio oblik posude i ona se suši a trebam li ju poslije peči u pečnici da bih mogao u njoj držati cvijeće...i na kojoj temperaturi.......
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da glinamol nije pogodan za izradu posuda za cvijeće, koliko znam on nije postojan na vlagu
možda da za ukrasiti već postojeću posudu za cvijeće sigurna sam da ima puno većih stručnjaka od mene koji će ti sa sigurnošću znati odgovoriti |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antune, ja sam se nekada igrao glinamolom i ne treba ga peći. Možeš ga impregnirati raznim supstancama koje se mogu naći u odjelima s građevinom (pogledaj sredstva za impregnaciju knaufa), ali to će ti bit dosta skupa igra jer ni sam glinamol nije baš previše jeftin pa se ova opcija s ukrašavanjem gotovih proizvoda čini isplativija. Uostalom, pokušaj od nekog drugog materijala izraditi posue, ako već želiš da budu tvoji originali pa ih onda samo dovršiti glinamolom izvana.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |