Crne bube na mahunama |
Odgovori |
Korisnik | |
amiketa
Novo sjeme Pridružen: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 09:46 |
Pozdrav svima..
Na mahunama su mi se naselile crne bube. Jako su sitne u budu u kolonijama preko cijele stabljike pa i prelaze na mahune. Spricao sam koprivom i nije dalo baš neke rezultate. Ima li tko kakav konstruktivan savjet koji je koristan i u praksi (tj. isprobao ga).. Hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
amiketa
Novo sjeme Pridružen: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saznah recept sa cigarama. Namoči se pola kutije cigara u pola litre vode i ostavi preko noći.Nakon toga špricati samo biljke na kojima su bube. Kaže susjeda da su gotove odmah i da već par godina koristi tu metodu. Buhe se pretvore u neku kašu te je biljka potrebno isprati vodom iz crijeva ili kišom.
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam primjetila te bube na svojim mahunama...morat ću isprobati tvoj recept....
|
|
osbourne
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to su lisne uši koje oštećuju bilje tako da sišu sok. ja ih rješavam tako da čikove ( ne pušim) potopim o vodu, odokativno, ikad voda posmeđi, procijedim kroz gazu i špricom špricam uši!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |