Sve je pocelo ovako |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Fifika
Novo sjeme Pridružen: 24 Siječanj 2014 Lokacija: Kuca Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ne znam, ja sam procitala da boju mogu dobiti tako da mjesam fasadnu boju sa dipi tonerom i to radim i nemam problema. Ali kad hocu nesto prebojati samo dipijem, e onda nastane dzumbus. Prvi put kad mi se desilo mislila sam da mi se nije dobro osusilo, ali drugi put sam vidjela da je suho na dodir i onda sam krenulo lakirati i vidim da se sve razmazuje i rad u kantu. Sreca, bio je neki bzvz rad na tegli, nesto sam nabrzinu smrljala... Ali sam skontala da bi se mozda moglo i bojati dipi tonerom samim, ali da se lakira auto lakom.
Hvala Garage na kompimentu, pa i nije da nesto obozavam leptirice, ali u nedostatku salveta samo njih sam lijepila. A ovi moji leptirici su mi zgodni jer ih je lako iscupkati, a na bijeloj salveti su, pa opet lijepim njih. Meni je fascinantno kako vi uklopite salvete bilo koje boje, ja sam tule za to, ako se motiv ne moze isjeci, iscupkati, il ako ne mogu lijepiti cijelu salvetu, ja ni ne pokusavam. Gledam radove zena na forumu, i znam te salvete, ali nema pojma da bi ja ista sa tim salvetama pokusala raditi, jedino cijele da je lijepim. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Fifika
Novo sjeme Pridružen: 24 Siječanj 2014 Lokacija: Kuca Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
GarageART!
Novo sjeme Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nice
|
|
Fifika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa vazica
|
|
Fifika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fifika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fifika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fifika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, to su moji novi radovi... Ima ih jos, samo nemam slika na racunaru. Nadam se da ce vam se svidjeti.
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi radovi, sviđaju mi se! Očekujem još sličica!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napredak je očit.Još jednom preporučujem baciti Dipi tonere i nabaviti paletu akrilnih boja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |