Ruže iz sjemena |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danasnja kontrola me jako obradovala, neke sjemenke ruza koje sam stavio u frizider su proklijale. Jedva cekam se vratit s posla da ih posadim u teglu.
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco, sretno... Možda će biti više uspjeha nego kod mene.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Ovaj put sam stavio puno vise sjemena na klijanje pa ce vljda bit nesto.
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te .. ako nije tajna .... opisi nam tocno kako postupas sa sjemenkama .... i mene to jako interesira .... hvala u naprijed za odgovor.....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo ovako. Uzeo sam onu malu palsticnu posudicu od krem sira, stavio unutra pijesak, poprskao sa vodom, stavio sjemenke unutra, jos malo poprskao, zatvorio posudicu i stavio u frizider.
Tocno dva mjeseca, i proklijali su neki. Stavio sam dosta sjemenki, al proklijalo ih je samo 5. Kada sam povremno pogledao kakva je situacija, bilo je malo pljesni unutra, ali nisam nista poduzimao u vezi toga, nego po potrebi jos koji put malo poprskao vodom. Sad sam proklijale stavio u zemlju, a ostale natrag u frizider, nadam se da ce mozda jos koja proklijat. Prosli puta kada sam to radio, napravio sam tako da sam uzeo papirnati ubrus, nekoliko puta preklopio, poprskao vodom, stavio sjemenke i to tako u onu lock malenu vrecicu i u frizider, za neka tri mjeseca imao sam proklijane sjemenke. |
|
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idem odmah i ja sve napraviti tocno prema tvojim uputama i nadam se takodjer uspjehu . Cim se nesto dogodi .... znati ces !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sjemenke i dalje kliju u frizideru, jucer sam posadio jos 11komada, kako izgleda na kraju ce skoro sve sjemenke proklijat s vremenom.
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |