Temperature povrsine tla |
Odgovori |
Korisnik | |
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 09:00 |
Ne znam gdje bih stavila ovu obavijest mislim da će podaci koji su na ovom linku http://maps.meteoadriatic.net/gfs-karte-00z/temperatura-povrsine-tla.html interesirati mnoge koji uzgajaju biljke na otvorenom a takvih sigurno ima na ovom forumu Inaće je to projekt jednog zadranina (link projekta u mom potpisu) puno si je truda dao i rezultati su prekrasni prognostički materijali sa svim objašnjenjima za naše područje.
Zašto interesantan vama pa uvrstio je sada kartu za naše područje sa predviđenim temperaturama tla (do četiri dana unaprijed) vrlo interesantno za poljprivredu kao i cvjećarstvo sada po zimi i u proljeće zbog zaštite
eto staviti ću vam link od karte koja se obnavlja svako jutro do 8 sati mislim da je najinteresantnije razdoblje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |