Chamaecparis law snow white |
Odgovori |
Korisnik | |
tanjica
Već proklijao Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 18:08 |
Kupila sam danas ovaj čempresić pa bih bila zahvalna ako bi mi netko mogao reći nešto o njemu jer se ja ne kužim niti malo u čemprese, ako to uopće i jest čempres :D ..za početak me zanima koliko visoko raste i smijem li ga šišati?
hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Chamaecyparis lawsoniana Snow White je sporo rastuća četinjača konusne forme, zeleno plave boje. Od kasne jeseni pa do ranog proljeća hladnije temperature zraka mu promjene boju. Iglice na vrhovima grana dobiju svijetlu, bijelo krem boju. Godišnje raste 6 – 8 cm a konačna visina je oko 2m. Nema nikakve potrebe da ga „šišaš“. Posadi ga na puno sunce u vlažno (dodaj šotu u jamu) dobro drenirano tlo i ne zaboravi ga povremeno zaliti.
|
|
tanjica
Već proklijao Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf dobro je ..ja pročitala negdje da naraste do 20 metara
Btw, što je šota? I hvala na objašnjenju |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šota je drugo ime za treset.
|
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |