Dostava - slanje cvijeća |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefice fala na odgovoru
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram pohvaliti hrv. poštu - poslala sam paket, priličnih dimenzija u ponedjeljak popodne oko 5
(u zd pošta ide isti dan, ako se preda u glavnoj pošti do 6) službenica mi je rekla da će sigurno biti u zg u utorak, ali da neće ići u distribuciju već idući dan no, odmah ujutro, još prije 9 sati, osoba kojoj je paket namjenjen ga je dobila na kućna vrata znači putovao je tek nekih 15ak sati a sad u usporedbi sa tiskom - paket je bio bar duplo veći od tiskovog najvećeg koji je jako, jako plitak, težina je bila blizu 5 kg i poslan bez ikakvih "finesa", znači, išalo je kao obični paket, došlo me 20 kn i osobu koja ga je primila 5 kn moram napomenuti i to da sam na površini paketa napisala poruku poštovanim djelatnicima pošte da ne prevrću paket jer su unutra biljke, uz zahvalu sigurna sam da je i to malo požurilo putovanje do odredišta ma najradije bi nekog tamo poljubila |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uz sve moguće pokušaje i ja ostajem vjerna pošti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se dogodilo ovako: IZ Splita pošiljka poslana 30 12. poštom prioritetno a kod mene stigla 10. 1. . Već sam mislila da neće ni doći ali na moju radost ipak je došlo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali netko ima iskustva za narudžbe cvijeća iz Srbije u Hrvatsku . Plačanje je pouzečem . Radi se o gomoljima visokih Kala za rez . Dali postoje kakva pravila i koliko me to košta ?
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je desetak ljudi pokusalo slati biljke\gomolje\reznice ali neuspjesno. Jednoatavno postanski sluzbenici odbijaju preuzeti paket ako nije otvoren, te ako se ne uvjere sta se salje van Srbije. Cim vide na se radi o biljnom materijalu odbijaju primiti paket. To su moja iskustva tako da ti preporucam slanje busom ako je to moguce! |
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |