Pomoć! |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | ||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I meni se dešavalo da ne mogu ući na forum.Logiram se,kaže mi uspješno ste logirani ,ali nemam me na forumu niti mogu gledati teme koje su za članove.Onda sam obrisala cookiese i sve je bilo ok.Dešavalo mi se to par puta od kad sam na forumu,il mogu preko opere da udjem preko mozile ne il internet expolorera.I sve tako,čim obrišem cookiese sve bude ok...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jos uvjek se nemogu normalno logirati
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam isti problem na svom kompjuteru (imao je trojan virus prosli tjedan i kompjuter je bio na 'ciscenju')sada se pokusam ulogirati i kaze da je OK ali ne mogu vidjeti teme (zabranjeno mi je ici u puno soba).
Ovo pisem sa muzevog laptopa pa je OK.
Kako aktivirati cookiese?
Ne mogu primati pp tako da ako znate kako rijesiti problem napisite u ovoj temi.
Administrator, pomoc, mozda odgovor na moj email zvrk2006@hotmail.co.uk
|
||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nrmogu se logirati putem internet sxplorera vec mjesec dana
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
spojim se preko googla,ali me zanima zasto sad vise nede preko internet explorera
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To znači da tebi nešto ne valja.Ja stalno idem preko IE i ok je.
|
||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imam IE 8 |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U onoj temi što sam stavila link piše da su neki ljudi imali problema s IE, neki s Mozillom, ali ok, kad jedan program neide, drugi ide, to je bitno. Ja u zadnje vrijeme imam problema s Mozillom na nekim stranicama (ne s forumum), pa za te stranice koristim IE, za forum Mozillu - glavno da s nečim ide
|
||
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja sada imam IE8 i ne radi preko toga. Mozilla radi (nisam je nikad prije koristila) ali glavno da mogu na forum. |
||
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |