Bakopa – Bacopa Cabana |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
brunda
Novo sjeme Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam je sad po prvi put kupila i posadila sa surfinijom jer sam pročitala da podnosi jako sunce
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da bacopa podnosi i jako sunce ali treba ju redovito zalijevati jer ne voli da ostane suha i žedna...
Tada zna malo odgoditi cvatnju, stoga valja obratiti pozornost i redovito ju umjereno zalijevati
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svake godine imam bacope jer ih obožavam. Pazim da im osiguram djelomično osunčan položaj jer sam primijetila da im to najviše odgovara. Svakako izbjegavam zapadni položaj. Ljetno popodnevno sunce im sprži listove koji postaju smećkasti, gube onu lijepu zelenu boju. O zalijevanju i prihrani je već rečeno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Elenaana
Novo sjeme Pridružen: 14 Lipanj 2018 Lokacija: Sisak Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi forumasi....pitala bi vas jedno vazno pitanje za mene ...gdje bi mogla ili ima ova stranica odgovor ...ocajno trazim plavu bakopu ili u sjemenu ili kao sadnicu ....imam bjelu i ljubicastu ali plava mi je najdraza ...treba mi za balkon ....predivno izgleda u kombinaciji sa bjelom ....ljubicastavje malo drugacija i ne uklapa mi se ...ako mi mozete pomoci bila bi vam zahvalna
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene na placu (ZG Dubrava) često imaju bakope, ali nisam obratila pažnju na to ima li plavih. Pogledat ću u subotu, tada je najveća ponuda.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |