Što s paletama??? |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastićno, baš ste to dobro napravili
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica, ovo vaše djelo zaista jako dobro izgleda.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči sve pohvale majstorima, garnitura je stvarno prva liga
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica....krasno ste to napravili
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I više nego odlično ! Skidam kapu !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama, drago mi je da vam se sviđa jer je zaista puno truda uloženo. Ja sam se izvještila u šivanju ukrasnih jastuka pa sad mogu šivati po narudžbi
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica,svaka čast
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo majstorice, ma vidi se umjetnička žicau svakoj prilici! Bravo za cilu ekipu!
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana, sve pohvale!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve pohvale ekipi!
Molim te. anabistrica, jel može slika od iza? Kak je riješen naslon? Imam jedan madrac viška, i nešto paleta, možda mm krene u akciju... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast! Izvrsno izgleda!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo
Da sam vidjela ovo ranije ne bi kupovala kineski lezaj, nego bi nešto tako napravili |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast,ovo izgleda predobro,sad mi je baš žao da smo nedavno bacili jedan madrac,možda bi muža nagovorila da napravi takvu jednu.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada sam tek naišla na ovu temu o paletama, anabistrice i ovdje je došla do izražaja tvoja kreativnost, bravo za kutnu garnituru, izgleda savršeno.
Evo i ja sam naišla na neke ideje na netu pa ih stavljam ovdje možda budu nekom inspiracija, ja ih nemam ali ovo je savršena ideja za udignute gredice.
Police u podrumu ili kakvoj ostavi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedne interesantne sličice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |