Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 252627 |
Korisnik | |
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene su počeli radovi,znači svi polako krećemo.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga monni listam tvoj dnevnik danas prvi put(novi sam član)ali zastaje dah,vidjeti toliku ljepotu.
Vrijedna si i viditi se rezultati,samo ti vodi dnevnik,ja ću ga sa voljom listati.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja vidim počeli radovi i kod tebe, nadam se da će sve biti uspješno bar kao lani, ali poznavajući tvoje vrijedno ruke, svaki dan je sve bolje!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam posijala nešto od povrća u sandučiće; poriluk, 2 vrste paprike, kelj, cvjetaču, i nešto od cvijeća (godecija i niska margarita, jednogodišnja). ....još me čeka puno posla!
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,mene to tek čeka.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mikica!
@Manči - ipak su to sjemenke domaćeg paradajza
još kad naraste.....
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee, danas je pala i prva košnja dvorišta, trava pravo gusta i sočna ...sutra me čeka drugi dio po voćnjaku.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah ta trava,ovaj tjedan ću morati već drugi puta kositi da mi trava ne preraste. |
|
rukica
Novo sjeme Pridružen: 20 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna mi je klupica s prve stranice
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja također nisam vidjela ovaj prekrasni devnik do sada . Zaista prekrasni radovi i ideje, svaka čast.
Malo sam prelistala od početka i vidjela klupicu, a onda lude glive - ma aklon do poda
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam tek danas pronašla ovaj dnevnik i ne znam što bih još mogla dodati na ove silne pohvale i oduševljenje osim da se od srca pridružujem. Brine me što se Monna-1 ne javlja tri pol godine. Nešto sam propustila??! Zna li netko išta?
|
|
Odgovori | Stranica <1 252627 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |