Moj prvi uradak iz vrtlarstva |
Odgovori |
Korisnik | |
novaM
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 10:08 |
Sponzorirani linkovi | |
novaM
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo par slika prošlog ljeta. To su tek mali pokušaji, nadam se ove godine nešto više i bolje. Mjesta ima a nabavila sam i materijala, samo da prođe ova dosadna zima pa idemo na rad.
Evo i moje teme gdje sam se predstavila : Pozdrav od novaM
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došli sa svojim vrtom i svojim iskustvom...
Prije nego krenete sa davanjem i traženjem savjeta.. imate kategoriju Predstavite se!
tu napišite par rijeći o sebi i svom vrtu pa da vam drugi članovi mogu zaželjeti dobrodošlicu..
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je vidjeti razvoj vrtova.najprije početak,a onda svake godine sve bolje i bolje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me i kod tebe. Dobro si krenula. Meni, kao totalnom antitalentu za povrće, izgleda super.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlicu novim članovima izrazite u podforumu predstavite se ... kako bi teme o vrtu ostale preglednije. stavljamo i link da bude lakše |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo.Čini mi se da si koristila sijeno za malčiranje. Počinješ li ti to s bio vrtom ili kombiniraš. Ove godine ja krećem s bio vrtom i cijelo ovo vrijeme zime samo čitam.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Početak je super, samo tako nastavi.
Od povrća, voća, cvijeća nagledati ćemo se mi svega ovog ljeta. Puno pozdrava |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošlica i od mene.ovo što si pokazala izgleda zdravo i napredno,svi mi jedva ćekamo proljeće,naravno da će mo uživat i u tvom vrtu
|
|
novaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima, hvala svima na dobrodošlici. Vidim da radovi još nisu u punom zamahu ali nadam se da će se to promjeniti dolaskom lijepog vremena (iako to sad još ne najavljuju). Skupila sam nešto sjemena koje bih posijala na proljeće pa trebam savjete kada i kako početi. Napominjem da mi vrt nije uz kuću gdje stalno živim nego na vikendici što je problem oko stalnog zalijevanja i sl. Evo što imam u sjemenu:
Kadulja Salvija, Cinija (Zinnia elegans)-niska, Ukrasni slak, Petunija, Snježnica, Turski karanfil, Prkos, Aubrieta (plavi jastučac), Ivančica, Ukrasna kopriva, Lavanda. Zanima me što sijem direktno u vrt i kada, a što moram prvo napraviti rasadu i isto kada to treba posijati.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novaM lijep povrtnjak i cvijetnjak samo nastavi , a za sijanje još je rano. Neznam gdje kontinent ili obala, ali za sve je rano. <prkos i slak ja sam sadila dirktno u zemlju, petunije , turski karanfilić i cinije sijala sam krajem veljače u sandučić pa presađivala, s ostalim nemam iskustva, javit će ti se već netko tko za ostale ima iskustvo, ali ja sam u dalmaciji pa po tome se ravnaj i naravno dobro došla.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih ti samo zaželjela dobrodošlicu, a za sijanje cvijeća, tu sam ti isto nova, mogu ti samo savjetovati da čitaš forum, jer i ja tako radim, onako po temama, puno, puno savjeta ćeš naći
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
novaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za savjete!
Probati ću nešto ove godine po uputama na vrećicama,a ono što sam skupila po svom nahođenju možda bude. |
|
novaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure evo i mene nakon duge stanke. Svim cvjetoljupcima želim rodnu novu cvjetnu godinu. Počinje proljeće jupiii!
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo hrabro naprijed
|
|
VG
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |