Upropastavanje javnih povrsina |
Odgovori |
Korisnik | |
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 19:29 |
Nije mi jasno kako je moguce u samom centru grada Splita odrezati ogromnu prastaru yuccu (taman je imala neko sjemenje u mahunama i bila predivna a sigurno joj je trebalo godine i godine da izraste do te velicine)
i ostaviti ovakvu javnu povrsinu? Ovo prepiljeno drvo-panj je nekada bila visoka yucca a sad tu stoje samo neke kaktusine Da li to rade vlasnici ovog butika koji se nalazi u pozadini ili "Parkovi i nasadi" tj javno odrzavanje - nije mi jasno ali je ovo katastrofa i sramota. |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam, sličan slušaj dogodio se u Čakovcu pred 10 godina, porušili su cijeli drvored ogromnih stabala kad su radili rekonstrukciju ulice - strašno... I nitko im ništa nije mogao. Pisali su se razni članci u novinama, ali oni su to svejedno napravili...
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas su posjekli također dugi drvored zbog izrade biciklističke staze....srećom posadili su nova drveća.
Kod nas u Osijeku, pogotovo kad se ide od glavne pošte prema istoku puno je parkova, drvoreda.....kilometrima a od glavne pošte prema zapadu - to kao da nije Osijek. Divno je ljeti hodati ispod - zaštita od sunca a dobro je i kad pada kiša |
|
novopazovcanka
Novo sjeme Pridružen: 07 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nazalost ovi moderni ,,neki novi klinci,,nisu ucili cika jovinu pjesmicu ,,gde god nadjes prazno mjesto tu drvo posadi.ja zivim ,,u raju,, na zemlji.samo sto taj raj niko ne odrzava.livade se ne kose ,sume se ruse za sitan novac a unuci nam neznaju zasto drzimo krave kad je mlijeko iz vrijecice ukusnije.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |