Zvjezdanin dnevnik radova |
Odgovori |
Korisnik | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 15:28 |
Danas malo porezala ruže koje nisam jer su cvjetale dok nije snijeg pao, presadila kaktusa par, pogledala oleandre jesu li preživjeli i čini mi se da jesu i to je to... Planovi za ovu godinu su još nedefinirani jer ne ovisi samo o meni već i o roditeljima moga muža pošto je to prvenstveno njihov vrt li budemo već nešto napravili... Napišem kada padne dogovor...
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Zvjezdana, uz dogovor sve ide kako treba,a vidim da se zaista trudiš, a očito sa sa svima slažeš, pa ipak si ti moje gore list.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta još nije pao dogovor?
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha ma nije me bilo tu baš pa... pao je dogovor ali nikako da počnu radovi.... radimo jezerce valjda ako se uhvati vremena :)
a ovih dana sam malo sadila bršljan, donjela malo toga svačega iz novoga i tako... |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E danas sam malo presadjivala cvjeće ono u kući i nosala ga tamo vamo... uglavnom da me muž vidio reko bi da sam pobenavila.... Sva sreća pa radi hehe... Ma jednostavno tu ne stignem pisati svaki put kad nešto napravim :( moram slike prebacit na komp i uplodat pa budete vidjeli :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj dnevnik bio je tužan, a i mi, ali znala sam da nešto radiš, a kako si vidim i stvarno počela raditi, sada ipak imaš manje vremena, ali za ovu ljubav se uvijek nađe.
Ipak si uspjela prešišati 1000.
|
|
RIJEKA
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ali si ti prešišala mene s postovima... po tome se vidi da me nema baš tu... budem ja to stigla ne brini hehehe :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da je zatoplilo,sve smo manje tu,no kad dođemo barem imamo o čemu pisati(ko,fol,preko zime nismo imale o čem pisati).A slike da ne spominjem.Aj Zvjezdana rezveseli nas malo kojom slikicom
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam nestrpljiva za slike!!!
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo danas sadila opet malo, bili jučer u novom pa donjeli toga dosta pa sam to sve danas posadila... uslikam čim bude ljepo vrijeme, taman sam zavrsila i polila sve kad je počela kišica...
Zasadila sam svega i svacega tako da ne nabrajam vrste.... Eto da ne kažete da ništa tu nepišem |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znali smo da je to trenutna pauza, pa kad tebi krene nećeš se zaustaviti.
Veselimo se slikama, a sigurno si nešto poslikala i u Novom, pa nam i to pokaži.
|
|
RIJEKA
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da se tvoj brijeg sve više uređuje!!!!
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u novome nisam nista stigla slikati jer sam bila samo jedan dan... koji sam provela cupajuci po vrtu sve sto se dalo odnjeti lol... a slikice budem uslikala cim budem imala vremena... jednostavno ne stignem.... btw andrea kad cemo na kavu? :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |