Dionaea muscipula |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Aleksandar
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Autor: biljke mesožderke Pridružen: 26 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Definitivno |
|
Sponzorirani linkovi | |
Cattleya
Nedavno posijan Pridružen: 20 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je zvučalo nesimpatično biljku našpricanu fungicidom u vrećici za zamrzavanje staviti u frižider.
Opet će se naći hladan prozor ili soba i ove godine. |
|
strufeta
Novo sjeme Pridružen: 21 Veljača 2014 Lokacija: bih Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako, dobila sam sjemenke ove biljcice, ali treset i perlit ovdje gdje ja zivim, je nemoguce naci. postoji li ikakav nacin da ih posadim, nesto cime bi im stvorila ove kisele uvjete koje zahtijevaju?
|
|
Feliks Garden
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 29 Siječanj 2015 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav strunfeta,
zemlju za Venerinu muholovku možete kupiti kod nas. Znam da je ovo možda neukusno, međutim prolistao sam ovu temu i uvidio problematiku u vezi navedene zemlje. Također dok smo prodavali samo sjeme Venerine muholovke mnogi su tražili i supstrat, međutim nigdje se nije mogao tako lako pronaći. Bar za sada smo riješili jedan problem Hrvatskog tržišta :)
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |