Kupujem salvete :) |
Odgovori |
Korisnik | |
coraline
Novo sjeme Pridružen: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 23:20 |
Ajde cure pomozite jednoj početnici da skupi nešto salvetica, oni paketi u dućanu su mi preskupi a izgleda da sam se zarazila s decoupageom
Javite mi se na pp ako imate viška salveta, svi motivi dolaze u obzir osim dječjih salveta. Najviše sam zainteresirana za IHR salvete. Brzo, brzo, nestrpljiva sam |
|
Sponzorirani linkovi | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel dolazi u obzir da poklonim koju salveticu,tebi kao početnici.
|
|
coraline
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da dolazi u obzir Šaljem adresu na pp, a dok skupim nešto salveta šaljem i ja tebi da se odužim
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Salvetice su danas krenule prema tebi,uživaj,jedva čekam da vidim radove.Kad skužim kako ispravno postaviti slike,predstavim se kroz svoj decoupage svijet.
|
|
coraline
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, odmah se bacam na izradu dok stignu salvetice. Hvala još jednom.
Ako nisi još skužila kako postaviti slike, tu je topic Kako staviti slike |
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na topiću,savladat ću ja to.
|
|
s.stefic
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja mnogo salveta (cca 3000). Možemo mijenjati za neke koje imate Vi, a meni fale. Slike su većinom na mom FB.
|
|
Dada31
Novo sjeme Pridružen: 19 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav od mame koja obožava sve umirujuće poslove jer trenutno živce i vrijeme trošim na brigu i pažnju 24 sata na dan troje male dječice a kako najesen dvoje kreču u vrtić odlučila sam upoznati tehnike izrada od salveta...trenutno sam u prikupljanju a kako imam puno volje spremna sam vrlo brzo pribaviti sve salvete koje mi dođu pod ruku...zato tražim dobre ljude koji su spremni pomoći u prikupljanju i rado uzvračam prvom prilikom sve dupliče...svaki prijedlog,pomoć prihvačam..kao i druženje! :)
|
|
saana
Novo sjeme Pridružen: 13 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada31, javljam se kao pomoć u prikupljanju salvetica i poslala bih ti neke...... može pp
|
|
coraline
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet kupujem salvetice, javite se tko ima viška :)
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
caroline, dobivate opomenu zbog žicanja salveta.
ukoliko želite dalje nastaviti sa oglasima podjelite svoje radove i savjete sa drugima pa onda nastavite sa potražnjom ali iskorištavanje dobrobiti članovan nije uredu
|
|
coraline
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam mislila nikoga iskorištavati, platila bih curama za salvete, nisam tražila da mi se išta pokloni
... evo idem odmah otvorit galeriju, doduše nemam baš puno radova za stavit al nadam se da će mi bit oprošteno |
|
irina-helga
Novo sjeme Pridružen: 22 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja ti pošaljem 2-3 kom
imam nekoliko viška pa... |
|
aanitaa
Novo sjeme Pridružen: 17 Kolovoz 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prodajem salvete imam ih oko 500 komada, razlicitih boja i uzoraka .. 2kn/kom
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim ako ima tko za prodati ili pokloniti salvetu sa motivima...čavlića, šrafića, čekića, odvijača, il nešto slično...htjela bi napraviti za vrtić nešto...hvala unaprijed!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |